Porttiautomatiikka


"Hinta-laatu-suhteeltaan paras ja edullisin vaihtoehto on aita ja portti koneistolla Jepualta"

Meiltä löytyy yli 30v kokemusta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Puolustusvoimat, sähköasemat, kunnat, urheilukentät, tielaitokset sekä lukuisat teollisuus alueet ym. ovat meidän asiakkaita. Olemme aitausalaan erikoistuneen kotimaisen yrityksen jälleenmyyjä sekä aita- että porttipuolella. Hoidamme nykyään itse elementtiaitojen maahantuonnin, elementtiaidat tulevat suoraan valmistajalta meille joka takaa edullisemmat hinnat. Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomessa. Tuotteemme ovat valmistettuja Suomessa tai euroopassa.

 

Liukuporttiautomatiikka

Myymme ja asennamme liukuportteille automatiikan ja ohjauksen todella kilpailukykyiseen hintaan koko Suomessa.

Käytämme Tousek porttiautomatiikka. Tousek on Itävallassa valmistettu portti- ja puomiautomatiikka merkki jota on valmistettu jo vuodesta 1974. Tousek kestää Suomen talvet, voimaa riittää ja siinä on monipuoliset liitintä mahdollisuudet. Se, yhdistettynä edulliseen hintaan tekee siitä todella kilpailukykyisen koneiston. Tehokas moottori toimii 230v virralla, muut komponentit toimivat turvallisesti 24v virralla. Valokennot turvaavat että portti ei liiku jos välissä on jotain. Ohjausjärjestelmä valvoo portin liikkumista koko ajan, sähköinen jarru pysäyttää portin heti jos se havaitsee esteen. Säädetävä herkkyys ja hidastaminen takaavat pitkän eliniän portille ja koneistolle.

Tousekin koneistot ovat suunniteltu kovaan käyttöön, Duty Cycle- eli käyttötiheys on jopa 80-100% / 24h. Eli portti voi liikkua jopa vuorokauden ympärin ilman ylikuumentumista.

Käytämme TPS 20 scandi versiota, jossa lämmitetty jarru ja moottori, kehitetty Suomen olosuhteisiin yhteystyössä valmistajan kanssa.

Lataa Tousek TPS 20 esite tästä

Toimimme Tuosekin maahantuojana ja meiltä saa myös vara- ja lisäosat nopealla toimituksella. Kaukosäätimet yms. löytyvät kaupasta.

Tousekin koneistot ovat CE-merkittyjä meidän liukuporttien kanssa ja täyttävät kone- ja rakennustuotedirektiivien vaatimukset jotka tulivat voimaan 1.7.2013.

 

                   Portin ohjaus

-Kaukosäädin 2 tai 4 kanavainen kaukosäädin voi ohjata monta eri puomia/porttia.

-Ajastin Viikko tai vuosiajastin. Eri aukioloajat eri päivinä. Vuosiajastin tunnistaa pyhäpäivät

-Gsm-ohjaus Ilmaiset puhelut portin avaukseen. 1000 käyttäjää.

-Kytkentä kulunvalvontaan Portti kytketään kiinteistön kulunvalvontaan.

-Koodilukko Koodilla avaaaminen.

-Avaustutka Tutka tunnistaa ajoneuvon ja avaa portin.

-Voidaan varustaa liikkennevaloilla

Asennus

Asentajamme tulee paikan päälle ja asentaa porttiautomatiikan, ohjauksen ja tekee ohjelmoinnin parissa tunnissa. Meidän työn jälki on hyvin tehty asennus ja lumitöiltä suojatut johdot. Moottori ja ohjauskortti ovat samassa teräksisessä kotelossa. Portin viereen ei tule monta eri koteloa jotka helposti rikkoituvat lumitöissä.

Teemme yhteistyötä eri sähköyrityksien kanssa koko maassa jotka huoltavat ja huolehtivat automatiikan toimivuudesta.

Valmis paketti sisältää: Koneiston, asennuksen, valokennot ym.

Vaatimuksien mukaan varustamme portin turvareunoilla, induktiosilmukoilla jne.

Takuu 2 vuotta!

Asiakas huolehtii vain sähkönsyötöstä sekä kulunvalvonta johdosta portille!

Klikkaa kuvat suuremmaksi! 

 

Kysy tarjousta info@junimeg.com tai täytä yhteydenottolomake