Liukuportit


"Hinta-laatu-suhteeltaan paras ja edullisin vaihtoehto on aita ja portti koneistolla Jepualta"

Meiltä löytyy yli 25v kokemusta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Puolustusvoimat, sähköasemat, kunnat, urheilukentät, tielaitokset sekä lukuisat teollisuus alueet ym. ovat meidän asiakkaita. Olemme aitausalaan erikoistuneen kotimaisen yrityksen jälleenmyyjä sekä aita- että porttipuolella. Hoidamme itse elementtiaitojen sekä porttiautomatiikan ja puomien maahantuonnin joka takaa edullisemmat hinnat. Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomessa. Tuotteemme ovat valmistettuja Suomessa tai euroopassa.

Ensimmäisenä Suomessa olemme kehittäneet oman koneliukuportti ratkaisun jossa portin rullastot, koneisto  ja ohjauskaaret ovat kiinnitetty alumiiniseen levyyn, eli kaikki on samassa rakenteessa.

Se kiinnitetään betonialustaan yhdeksällä 12mm pultilla. Se tekee portista helpomman ja nopeamman asentaa, lisää portin säädettävyyttä ym. Kun koneisto on kiinni samassa rakenteessa se mahdollistaa koneiston asentamisen, ohjelmoinnin ja ohjauksen kytkennän meidän tiloissa, ennen kuin portti asennetaan kohteessa betonialustaan. Johdot ovat täysin suojattuna 3mm alumiinilistan alla joten valun päällä ei kulje putkia tai johtoja jotka helposti vaurioituvat talvella. Portin alustojen valamiseen käytämme omia vaneri/alumiini valumuotteja, eli kaivuu ja valutyöhön menee vain pari tuntia.

Liukuportit

Liukuportit ovat alumiinisia, tukevia ja Suomessa valmistetut ja tarkoitettu ensinnäkin teollisuus ja liikekinteistö käyttöön. Liukuportissa on laakeroidut liukupyörät jotka ovat rungon sisällä suojassa lumelta. Vahva rakenne takaa päivittäistä käyttöä ympäri vuoden, vuodenajasta riippumatta. Portit ovat CE-merkityt käsikäyttöisinä ja automatiikalla varustettuna ja täyttävät kone- ja rakennustuotedirektiivien vaatimukset jotka tulivat voimaan 1.7.2013

  • -90% meidän myymistä porteista varustetaan koneistolla.
  • -Liukuportti vaati porttiaukon lisäksi 3m jolla portti lepää valun päällä. Eli 8m aukko vaati 11m pitkän porttilehden. Se takaa vankan ja kestävän portin.
  • -Liukuportti toimii hyvin Suomen olosuhteissa ja vie vähän tilaa kun avautuu sivulle/aitaa pitkin.
  • -Portinlehden täyttö on vakiona 50/3mm alumiiniverkkoa mutta voidaan varustaa elementtitäytöllä, profiilitäytöllä tai ilman täyttö ja asiakas voi itse täyttää halutulla materiaalilla.
  • -Vakiona liukuportti on maalamatonta alumiinia. Portin saa myös RAL väreissä.
  • -Rullastojen pyörät ovat valettua muovia vahvojen laakereiden ympärin.

Hoidamme myös erikoisratkaisut kuten portit ahtaisiin paikkoihin, parkkihallit ym. Saatavana myös liukuportit koulu- ja päiväkoteihin elementtitäytöllä.

Yksityisasiakaat löytävät elementtiaidat ja tavallisimmat teräsliukuportit pihan aitaamiseen kaupasta.

Klikkaa kuvat suuremmaksi!   

Asiakas voi itse valaa portille perustukset ja asentaa portin itse. Jos kyseessä on automatiikalla varustettu portti me hoidamme asennuksen perustukseen sekä kytkennän,

 

 

Uutuus!

Tousek on tuonut markkinoille uuden nopean TPS 6 Speeden. Se avaa portin todella nopeasti, jopa 30m/min. Käytämme Tousekin TPS 20 (14m/min) mallia joka on osoittautunut hyvin toimivaksi Suomen vaativissa olosuhteissa ja otamme myös tämän nopeamman mallin valikoimaan. Nopeus on täysin säädettävissä ja sitä ei tarvi ajaa täydellä nopeudella, vaan voidaan säätä juuri sopivaksi kohteen portille. Päivitetyt hidastustoiminnot käynnistymisessä takaavat portin elinkaaren suuremilla nopeuksilla myös. Kysy lisää!

Asennus

Asennamme portit ja teemme kaiken työn. Tavallisesti asiakaalle jää vain kivimurskeella täyttäminen betonperustuksien ympärillä. Asennukseen kuuluu kaivaminen, valaminen, routaeristys sekä portin asentaminen betonin kuivuttua. Betoni tilataan aina kohteen läheiseltä valmisbetoniasemalta joten laatu on aina hyvä.

Kattavaan asennuskalustoon kuuluu:

-Pakettiautot perävaunuilla

-Asfalttisaha silmukoiden asennukseen

-Valumuotit porttien ja puomien perustuksien valamiseen

-Tasolaserit ym. mittaustyökalut

-Kaivuutyöt ostamme kohteen läheltä olevilta urakoitsijoilta

Kysy tarjousta info@junimeg.com tai täytä yhteydenottolomake