Liukuportit


"Hinta-laatu-suhteeltaan paras ja edullisin vaihtoehto on aita ja portti koneistolla Jepualta"

Meiltä löytyy yli 30v kokemusta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Puolustusvoimat, sähköasemat, kunnat, urheilukentät, tielaitokset sekä lukuisat teollisuus alueet ym. ovat meidän asiakkaita. Olemme aitausalaan erikoistuneen kotimaisen yrityksen jälleenmyyjä sekä aita- että porttipuolella. Hoidamme itse elementtiaitojen sekä porttiautomatiikan ja puomien maahantuonnin joka takaa edullisemmat hinnat. Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomessa. Tuotteemme ovat valmistettuja Suomessa tai euroopassa.

Liukuportit

Liukuportit ovat alumiinisia, tukevia ja Suomessa valmistetut ja tarkoitettu ensinnäkin teollisuus ja liikekinteistö käyttöön. Liukuportissa on laakeroidut liukupyörät jotka ovat rungon sisällä suojassa lumelta. Vahva rakenne takaa päivittäistä käyttöä ympäri vuoden, vuodenajasta riippumatta. Portit ovat CE-merkityt käsikäyttöisinä ja automatiikalla varustettuna ja täyttävät kone- ja rakennustuotedirektiivien vaatimukset jotka tulivat voimaan 1.7.2013.

Koneliukuportissa rullastot, koneisto  ja ohjauskaari on kiinnitetty samaan rakenteeseen, eli kaikki on samassa paketissa.

Se kiinnitetään perustukseen 12mm pultieilla. Se tekee portista helpomman ja nopeamman asentaa, lisää portin säädettävyyttä ym. Kun koneisto on kiinni samassa rakenteessa se mahdollistaa koneiston asentamisen, ohjelmoinnin ja ohjauksen kytkennän meidän tiloissa, ennen kuin portti asennetaan kohteessa perustukseen.  Johdot ovat täysin suojattuna rakenteessa, joten perustuksen päällä ei kulje putkia tai johtoja jotka helposti vaurioituvat talvella. Portin perustuksien valamiseen käytämme omia vaneri/alumiini valumuotteja, eli kaivuu ja valutyöhön menee vain pari tuntia.

 

  • -90% meidän myymistä porteista varustetaan koneistolla.
  • -Liukuportti vaati porttiaukon lisäksi 2m jolla portti lepää perustuksen päällä. Eli 8m aukko vaati 10m pitkän porttilehden. Se takaa vankan ja kestävän portin.
  • -Liukuportti toimii hyvin Suomen olosuhteissa ja vie vähän tilaa kun avautuu sivulle/aitaa pitkin.
  • -Portinlehden täyttö on vakiona 50/3mm alumiiniverkkoa mutta voidaan varustaa elementtitäytöllä, pystysäletäytöllä tai ilman täyttö ja asiakas voi itse täyttää halutulla materiaalilla.
  • -Vakiona liukuportti on maalamatonta alumiinia. Portin saa myös RAL väreissä.
  • -Rullastojen pyörät ovat valettua muovia vahvojen laakereiden ympärin.

Hoidamme myös erikoisratkaisut kuten portit ahtaisiin paikkoihin, parkkihallit ym. Saatavana myös liukuportit koulu- ja päiväkoteihin elementtitäytöllä.

 

Klikkaa kuvat suuremmaksi!   

Asiakas voi itse valaa portille perustukset ja asentaa portin itse. Jos kyseessä on automatiikalla varustettu portti me hoidamme asennuksen perustukseen sekä kytkennän,

Asennus

Asennamme portit ja teemme kaiken työn. Tavallisesti asiakaalle jää vain kivimurskeella täyttäminen betonperustuksien ympärillä. Asennukseen kuuluu kaivaminen, valaminen, routaeristys sekä portin asentaminen betonin kuivuttua. Betoni tilataan aina kohteen läheiseltä valmisbetoniasemalta joten laatu on aina hyvä.

Kattavaan asennuskalustoon kuuluu:

-Mecalac 8MCR kumitela kainvinkone

-Multione 9.6 pienkuormaaja lisälaitteineen

-Avant 750 pienkuormaaja lisälaitteineen

-Pienkuormaajaan kytkettävä hydraulinen vasara valukuoppien lyöntiin sekä maaporat

-Betonikauhat betonin annosteluun elementtiaitojen asennuksessa

-Pienkuormaajan kytkettävät maatartunnan maahanlyöntilaite ja verkon asennuslaite

-Pakettiautot perävaunuilla, kuorma-auto koneiden siirtoon

-Mönkijä tarvikkeiden siirtämiseen

-Poraava bensakäyttöinen kallioporakone

-Pienkuormaajan kytkettävä hydraulinen vasara maatartuntojen asentamiseen

-Generaattorit ja kompressorit

-Valumuotit porttien ja puomien perustuksien valamiseen

-Paineilmakäyttöiset sinkiläpihdit reunalangan kiinnittämiseen

-Tasolaserit ym. mittaustyökalut

Kysy tarjousta info@junimeg.com tai täytä yhteydenottolomake