Sähkölämmitteinen vesiastia


Lämmitetään 24 voltin virralla, 40 watin sähkökomponentti, joka liitetään sähköverkkoon muuntajan kautta. Täysin vaaraton koiralle. Sähkölämmitteisessä vesiastiassa on kaksi erillistä kulhoa.

Ruostumaton teräsastia vedelle sekä alumiinikulho jonka pohjassa on sähkövastus. Vastus estää vesiastian jäätymistä ja pitää astiassa olevan veden yli jäätymispisteen.


Vesiastian kiinnitysrengas ruuvataan esim. koirankopin seinään kopin ulkopuolelle. Koirankopin lämmitin ja vesiastia voidaan kytkeä samaan muuntajaan(150w tai 300w muuntaja). Vesiastian saa myöskin 50 watin tehoisella muuntajalla(1kpl astia/50w muuntaja) jos ei ole tarvetta muille tarvikkeille.

Jepo Koiratarhojen valmistus ja myynti siirtyy Granlundsille 1.3.2020 alkaen. Heiltä saa myös meidän sisäänmenoluukut, lämmittimet ja sähkölämmitteiset vesiastiat.


Granlunds on verkkoalaan erikoistunut yritys joka on toiminut vuodesta 1963, ja sijaitsee Munsalassa, samassa kunnassa kun Junimeg.

He jatkavat Jepo Koiratarhan valmistusta ja myymistä. Meillä oli ehtona heille että Jepo Koiratarha on jatkossakin yhteensopiva meidän valmistamien koiratarha elementtien kanssa, samoin ulkonäkö ja mitat pysyvät samana. Alumiininen runko, verkko ja meidän kehittelemä vahva verkon kiinnitys runkoon ovat jatkossakin sama. Samoin elementtien kiinnitys toisiinsa pysyy samana.

Granlundsin verkkokauppaan pääsee painamalla tästä