Verkkoaidat


"Hinta-laatu-suhteeltaan paras ja edullisin vaihtoehto on aita ja portti koneistolla Jepualta"

Meiltä löytyy yli 30v kokemusta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Puolustusvoimat, sähköasemat, kunnat, urheilukentät, tielaitokset sekä lukuisat teollisuus alueet ym. ovat meidän asiakkaita. Olemme aitausalaan erikoistuneen kotimaisen yrityksen jälleenmyyjä sekä aita- että porttipuolella. Hoidamme itse elementtiaitojen sekä porttiautomatiikan ja puomien maahantuonnin joka takaa edullisemmat hinnat. Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomessa. Tuotteemme ovat valmistettuja Suomessa tai euroopassa.

Aita-asennus2

Jatkuva tuote ja asennuskehitys aitapuolella tekevät meistä edelläkävijän ja takaavat nopean mutta hyvänlaatuisen asennuksen. Uusin esimerkki siitä on oma tuotantoa oleva verkon pystyasennuskone pienkuormajaan, se vie aidan asentamisen ihan uudelle tasolle. 

 Pienkuormaajalla hoituu myös maatartuntojen maahanlyönti, maaporaus sekä asfaltin purku.

Verkkoaita

Panssariverkkoaita on sopivin aitaus teollisuuden ja erillaisten kiinteistöjen aluesuojaamiseen. Aidat saa aluumiinisena, sinkittynä tai muovipinnoitettuna. Korkeus 1000-3000mm ja verkon silmäkoko 25,30,50,60mm.Tavallisin ja edullisin verkkoaita on sinkityllä verkolla, 2000/50/2.5mm. Pylväät saa alumiinisena tai sinkitettynä ja kiinnitetään maahan maatartunta menetelmällä, joka pysyy suorassa vuodenajasta riippumatta. Panssariverkkorullat löytyvät myös kaupasta.   Klikkaa kuvat suuremmaksi!  

« annettu 2 »

 

Asennus

Verkkoaidat. Asennamme aidat ja teemme kaiken työn. Tavallisesti verkkoaidat asennetaan maatartunta menetelmällä joka asennustapana on nopea, taluodellinen ja ympäristöystävällinen. Routa ei myöskään liikuta maatartuntaa. Aita on myös helppo korjata jos se vaurioituu. Verkko kiinnitetään pienkuormaajalla jossa on verkon asennuslaite joka vetää verkon ulos pystysuorassa aitalinjaa pitkin ja voidaan heti kiinnittää. Siihen mahtuu 3 verkkorullaa, eli noin 75m aitaa kerrallaan. Tämä asennusmenetelmä on ainoaa laatuaan Suomessa ja pystymme tarjoamaan hyvin kilpailukykiset hinnat.

Asiakas voi myös tilata pelkät tarvikkeet ja asentaa itse.

 

Kattavaan asennuskalustoon kuuluu:

-Mecalac 8MCR kumitela kainvinkone

-Multione 9.6 pienkuormaaja lisälaitteineen

-Avant 750 pienkuormaaja lisälaitteineen

-Pienkuormaajaan kytkettävä hydraulinen vasara valukuoppien lyöntiin sekä maaporat

-Betonikauhat betonin annosteluun elementtiaitojen asennuksessa

-Pienkuormaajan kytkettävät maatartunnan maahanlyöntilaite ja verkon asennuslaite

-Pakettiautot perävaunuilla, kuorma-auto koneiden siirtoon

-Mönkijä tarvikkeiden siirtämiseen

-Poraava bensakäyttöinen kallioporakone

-Pienkuormaajan kytkettävä hydraulinen vasara maatartuntojen asentamiseen

-Generaattorit ja kompressorit

-Valumuotit porttien ja puomien perustuksien valamiseen

-Paineilmakäyttöiset sinkiläpihdit reunalangan kiinnittämiseen

-Tasolaserit ym. mittaustyökalut

 

Kysy tarjousta info@junimeg.com tai täytä yhteydenottolomake