Sisäänmenoluukut


Sisäänmenoluukut

Täysin tiivis ja äänetön. Lasinkirkasta, särkymätöntä
PVC-muovia (5 mm). Luukun reunat ovat alumiiniprofiilia.
Profiilin uraan on pujotettu kestävä harjaslista.

Harjaslistan voi helposti vaihtaa. Luukku kiinnitetään kopin sisäänmenoreiän yläreunaan kopin ulkopuolelle L-profiiliin kolmella ruuvilla.

Yläosassa on saranat joten luukku liikkuu siihen suuntaan mihin koira kulkee. Kaksiosaisessa kopissa luukku kiinnitetään väliseinän aukkoon, ulkoseinän aukko peitetään esim. kankaalla.

Kopin reikä pitää olla 0,5 cm suurempi kuin luukku, sekä vaaka- että pystysuuntaan. Luukun tulee pudota omasta painostaan suoraan alas eikä jäädä kiinni harjaslistasta kopin reikään. Sisäänmenoaukon alareuna pitää olla korkeammalla kuin lattian pohja. Sillä tavalla muodostuu kynnys.

Koiran rintakehän korkeus määrää luukun koon, ei säkäkorkeus!

Korkeus x Leveys

  • 270 x 230 mm esim. Kissalle
  • 300 x 250 mm esim. Mäyräkoira, beagle, dreeveri
  • 370 x 300 mm  esim. Ajokoira, norjan harmaa, karhukoira, pystykorva
  • 450 x 350 mm  esim. Saksanpaimenkoira, saksanseisoja,  belgianpaimenkoira

Jepo Koiratarhojen valmistus ja myynti siirtyy Granlundsille 1.3.2020 alkaen. Heiltä saa myös meidän sisäänmenoluukut, lämmittimet ja sähkölämmitteiset vesiastiat.


Granlunds on verkkoalaan erikoistunut yritys joka on toiminut vuodesta 1963, ja sijaitsee Munsalassa, samassa kunnassa kun Junimeg.

He jatkavat Jepo Koiratarhan valmistusta ja myymistä. Meillä oli ehtona heille että Jepo Koiratarha on jatkossakin yhteensopiva meidän valmistamien koiratarha elementtien kanssa, samoin ulkonäkö ja mitat pysyvät samana. Alumiininen runko, verkko ja meidän kehittelemä vahva verkon kiinnitys runkoon ovat jatkossakin sama. Samoin elementtien kiinnitys toisiinsa pysyy samana.

Granlundsin verkkokauppaan pääsee painamalla tästä