Saranaportit


"Hinta-laatu-suhteeltaan paras ja edullisin vaihtoehto on aita ja portti koneistolla Jepualta"

Meiltä löytyy yli 30v kokemusta ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Puolustusvoimat, sähköasemat, kunnat, urheilukentät, tielaitokset sekä lukuisat teollisuus alueet ym. ovat meidän asiakkaita. Olemme aitausalaan erikoistuneen kotimaisen yrityksen jälleenmyyjä sekä aita- että porttipuolella. Hoidamme itse elementtiaitojen sekä porttiautomatiikan ja puomien maahantuonnin joka takaa edullisemmat hinnat. Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomessa. Tuotteemme ovat valmistettuja Suomessa tai euroopassa.

Saranaportit

Saranaportit ja käyntiportit teollisuudelle sekä kiinteistöille ovat alumiinisia, tukevia ja Suomessa valmistetut. Portit ovat CE-merkityt käsikäyttöisinä ja automatiikalla varustettuna ja täyttävät kone- ja rakennustuotedirektiivien vaatimukset jotka tulivat voimaan 1.7.2013

Teemme asiakkaalle juuri sopivan ratkaisun oli se saranaportti, käyntiportti tai pyöröportti.  Hoidamme myös erikoisratkaisut kuten portit ahtaisiin paikkoihin, parkkihallit ym. Saatavana myös teräksiset sarana- ja käyntiportit koulu- ja päiväkoteihin elementtitäytöllä.

Klikkaa kuvat suuremmaksi!   

Asiakas voi itse valaa portille perustukset ja asentaa portin itse. Jos kyseessä on automatiikalla varustettu portti me hoidamme asennuksen perustukseen sekä kytkennän,

Pikataittoportti

Meiltä saa myös Pikataittoportteja.

Taittoportti, eli nopea automaattinen taittuva saranaportti. Toimintavarman portin lehdet koostuu kahdesta taittuvasta osasta. Portti vie vähän tilaa ja on vaihtoehto puomille nopeuden takia, mutta samalla suojaa tehokkaasti aluetta ulkopuolisilta. Pikataittoportin avulla ei tarvita perinteisen liukuportin ja puomin yhdistelmää, joka usein on käytössä valvotuissa porteissa teollisuusalueilla, terminaaleilla ym. paikoissa missä on vilkas liikenne. Avausnopeus jopa 1,8m/s.

Video

Asennus

Asennamme portit ja teemme kaiken työn. Tavallisesti asiakaalle jää vain kivimurskeella täyttäminen betonperustuksien ympärillä. Asennukseen kuuluu kaivaminen, valaminen sekä portin asentaminen betonin kuivuttua. Betoni tilataan aina kohteen läheiseltä valmisbetoniasemalta joten laatu on aina hyvä.

Jos kohteessa on asfaltti niin käynti- sarana tai pikataittoportin asennus onnistuu helposti maaporalla joka menee asfaltin läpi helposti. Tuloksena on siisti jälki ilman jälkipaikkausta.

Kattavaan asennuskalustoon kuuluu:

-Mecalac 8MCR kumitela kainvinkone

-Multione 9.6 pienkuormaaja lisälaitteineen

-Avant 750 pienkuormaaja lisälaitteineen

-Pienkuormaajaan kytkettävä hydraulinen vasara valukuoppien lyöntiin sekä maaporat

-Betonikauhat betonin annosteluun elementtiaitojen asennuksessa

-Pienkuormaajan kytkettävät maatartunnan maahanlyöntilaite ja verkon asennuslaite

-Pakettiautot perävaunuilla, kuorma-auto koneiden siirtoon

-Mönkijä tarvikkeiden siirtämiseen

-Poraava bensakäyttöinen kallioporakone

-Pienkuormaajan kytkettävä hydraulinen vasara maatartuntojen asentamiseen

-Generaattorit ja kompressorit

-Valumuotit porttien ja puomien perustuksien valamiseen

-Paineilmakäyttöiset sinkiläpihdit reunalangan kiinnittämiseen

-Tasolaserit ym. mittaustyökalut

Kysy tarjousta info@junimeg.com tai täytä yhteydenottolomake