Sähkölämmittimet 24v


Sähkölämmittimet

Lämmitin on valmistettu sinkitystä rihlapellistä.

Lämmittimen koko on 630x300x20 mm.
Siihen on sisäänrakennettu 24 voltin lämpökomponentteja.

Lämmittimessä on sisäänrakennettu termostaatti joka
kytkee virran päälle kun lämpötila laskee alle +10 asteen ja katkaisee virran kun lämpötila on yli +15 astetta.

Lämmitin ruuvataan suoraan kopin sisäseinään ja
sähköjohdolle porataan reikä seinään.

Lämmittimen pintalämpötila ei ylitä +50 astetta. Muuntaja toimitetaan erikseen.
Muuntajia on 150 W ja 300 W tehoisia. Muuntaja asetetaan kosteudelta suojattuun paikkaan esim. autotalliin tai ulkorakennukseen. Muuntaja toimitetaan pistorasialla 24 voltin virralle. Muuntajan ja lämmittimen välinen sähkökaapeli ei kuulu toimitukseen, siihen käytetään 1,5 mm2 kumi- tai muovikaapelia.

Muuntajien teho riittää myös vesiastialle tai toisellekin lämmittimelle.

300w muuntajaan voi myös kytkeä eri tarvikkeita esim:

150w muuntajaan voi myös kytkeä eri tarvikkeita esim:

Pääsääntö on että tarvikkeiden yhteinen tehomäärä ei saa ylittää muuntajan tehoa! Yhdistäessä eri tarvikkeita yhden muuntajan kanssa johto muuntajasta tarvikkeelle ei saa ylittää 20m.

Jepo Koiratarhojen valmistus ja myynti siirtyy Granlundsille 1.3.2020 alkaen. Heiltä saa myös meidän sisäänmenoluukut, lämmittimet ja sähkölämmitteiset vesiastiat.


Granlunds on verkkoalaan erikoistunut yritys joka on toiminut vuodesta 1963, ja sijaitsee Munsalassa, samassa kunnassa kun Junimeg.

He jatkavat Jepo Koiratarhan valmistusta ja myymistä. Meillä oli ehtona heille että Jepo Koiratarha on jatkossakin yhteensopiva meidän valmistamien koiratarha elementtien kanssa, samoin ulkonäkö ja mitat pysyvät samana. Alumiininen runko, verkko ja meidän kehittelemä vahva verkon kiinnitys runkoon ovat jatkossakin sama. Samoin elementtien kiinnitys toisiinsa pysyy samana.

Granlundsin verkkokauppaan pääsee painamalla tästä