JEPO Koiratarha


"JEPO Koiratarha on kotimainen ja turvallinen valinta ihmisen parhaalle ystävälle"

JEPO Koiratarha tuli markkinoille sinkityllä rungolla jo 1988. Vuonna 2002 vaihdettiin alumiinirunkoon ja pienempään verkon silmäkokoon. Meidän asiakkaita yksityishenkilöiden lisäksi ovat koirahoitolat, puolustusvoimat. Vuonna 1988 valmistettuja tarhoja on yhä käytössä, Laatu-hinta-suhde on kohdallaan.

Jepo Koiratarhojen valmistus ja myynti siirtyy Granlundsille 1.3.2020 alkaen. Heiltä saa myös meidän sisäänmenoluukut, lämmittimet ja sähkölämmitteiset vesiastiat.


Granlunds on verkkoalaan erikoistunut yritys joka on toiminut vuodesta 1963, ja sijaitsee Munsalassa, samassa kunnassa kun Junimeg.

He jatkavat Jepo Koiratarhan valmistusta ja myymistä. Meillä oli ehtona heille että Jepo Koiratarha on jatkossakin yhteensopiva meidän valmistamien koiratarha elementtien kanssa, samoin ulkonäkö ja mitat pysyvät samana. Alumiininen runko, verkko ja meidän kehittelemä vahva verkon kiinnitys runkoon ovat jatkossakin sama. Samoin elementtien kiinnitys toisiinsa pysyy samana.

Granlundsin verkkokauppaan pääsee painamalla tästä

Suomen ensimmäinen koiratarha, valmistettu jo vuodesta 1988.

-Koiratarhassa ei ole minkäänlaisia rakoja johon esim. koiran tassut voi jäädä kiinni ja elementit tulevat ihan kiinni toisiinsa. JEPO Koiratarha on turvallinen valinta koirallesi!

-Ainoa koiratarha Suomessa jossa on pienempi verkon silmäkoko 50x50mm, eli sopii myös pennuille.

-Runko valmistetaan alumiiniputkesta 30x30x2mm. Ei ruostu!

-Verkko on kuumasinkitty 3mm langasta ja kiinnitetään runkoon sinkityllä vanneteräksellä joka popniitataan kiinni. Verkko jää rungon ja teräksen väliin ja näin se kestää kulutusta.

-Emme ole ikinä kuulleet että verkko irtoaisi rungosta, joten tämä tarha kestää ja annamme 10v takuun!

-Helppo koota, tarvitset vain 13mm kiintoavaimen.

-Ovielementissä jousi sulkee oven kätevästi, näin koira ei karkaa ulos.

-Yhdistelet ja muuntelet tarhaa helposti ja saat väliseinän lisäämällä elementtejä ja voit suurentaa tarhaa tarpeen mukaan.

Vakio elementti

Aitaelementin ovi

2014 jälkeen ostetuille Jepo-koiratarhoilla on 10 vuoden takuun. Takuu edellyyttää että tarha on asennettu oikein. Takuu koskee runkoa,verkkokiinnitystä ja verkkoa. Takuu ei koske ruostetta ja hapettumista sillä jos esim. koirat virtsaavat samaan paikkaan monta vuotta sellaista voi esiintyä. Jotta takuu olisi voimassa koiratarha elementit pitää asentaessa nostaa maasta ylös esim. sokkelilla, lankuilla tai leca harkoilla. Pääasia on että runko ei ole suoraan maassa kiinni.

 Toisiinsa pulteilla liitettävät elementit on helppo pystyttää ja tarhan kokoa ja muotoa voi säädellä tarpeen mukaan. Tarhan voi pystyttää erikseen tai rakennusta vasten. Useita tarhoja voi yhdistää, vakioelementti sopii myös väliseinäksi. Ovi aukeaa ainoastaan sisäänpäin ja siinä on työntösalpa jonka voi lukita esim. munalukolla.

 

 

Sinkitty vanneteräs kiinnitetään alu-popniiteillä alumiinirunkoon. Vanneteräs kiertää koko rungon . Tämä tapa kiinnittää verkko runkoon on ainutlaatuista Jepo koiratarhassa, käytetty yli 20 vuoden kokemuksella.

Koiratarhaelementit voi tilata Granlundsin verkkokaupasta

Klikkaa kuvat suuremmaksi!


Vakioelementti jossa aukko kehyksellä. Aukon sisämitat: korkeus 64cm, leveys 44cm ja kynnys 22cm. Voi käyttää väliseinänä kun kaksi tarhaa yhdistetään tai tarhaelementtinä kun koirankoppi on tarhan ulkopuolella.

Vakioelementti aukolla sekä verkkotunneli. Tuotteet voi ostaa yhdessä tai erikseen. Aukollinen elementti jossa valmiiksi kiinnitetty verkkotunneli. Tunnelin kiinnitys elementtiin läpimenevillä pulteillä, mukana toimituksessa.

 

Verkkotunneli kun koppi on tarhan ulkopuolella. Tunneli asetetaan tarhaelementin ja koirankopin väliin. Tunnelissa alumiinirunko ja hitsattu verkko,silmäkoko 50*50mm. Pohjassa vaneria. Tunnelin sisämitat: korkeus 64cm, leveys 44 cm ja syvyys 32cm

Ovielementti jossa karmi valmiiksi.Korkeus 185 cm,leveys 69 cm ja kynnys 22 cm. Varustettu jousellisella ovella. Materiaali sama kuin Jepo koiratarhan elementeissä. Kätevä asentaa ja kiinnittää jos esim koiratarha valmistetaan puupylväistä. Huom! Ovessa valmiiksi jousi!

Ovielementin jousi

Jousen voi ostaa erikseen ja asentaa olemassa olevaan JEPO koiratarhan ovielementtiin jossa ei ole jousta (vanha malli).